2021-11-16 07:44:52• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Vigyázz ma a meggondolatlan kijelentésekkel

Napi horoszkóp november 16-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint régi emlékek juthatnak eszedbe, elönt az érzelmek árja. Talán rádöbbensz bizonyos hibáidra, amiknek úgy érzed, most kell meginnod a levét. Ne feledd el, hogy senki sem tévedhetetlen: nem az a lényeg, hogy a múltban hibáztál, hanem hogy most, a jelenben hogyan reagálsz erre.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Túlságosan is törekszel a tökéletességre, pedig vannak területek, ahol nagyvonalúbbnak kellene lenned. És nemcsak másokkal, de önmagaddal szemben is. Ha túl szigorú vagy, azzal a saját idegeidet is felőrlöd. Legyints a dolgokra!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Bármibe kezdesz is, ma biztos lehetsz a sikerben. Régen voltál már ennyire biztos a dolgodban. Az utóbbi időben minden kezdeményezésed rövid életű volt, vagy eleve hamvába holt. Most azonban valami tartósra és igazra készülhetsz.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Nagyon belebonyolódtál egy dologba, és nehéz most már tisztán látnod. Segítséget kérhetsz egy bölcsebb embertől, de inkább egy, mint számtalan tanácsadótól. A túl sok tanács épp annyira zavaró lehet, mint a teljes tanácstalanság.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ne akarj mindig valamit: néha jobb csak hagyni, hogy maguktól megtörténjenek a dolgok. Az akarat esetleg sokkal csúnyább formát ad a dolgoknak, mintha csak úgy jön. Az áldásra ez különösen igaz: azt végképp nem lehet akarni.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Sosem engedted, hogy mások döntsenek helyetted, és ez bizony a mai napon is így lesz. Már megint kemény ellenfélnek bizonyulsz. A nagy erőlködésben azonban vedd azt is észre, ha valaki inkább barát, mint ellenfél. Tanulj tőle!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Vigyázz ma a meggondolatlan kijelentésekkel: könnyen ellenséget szerezhetsz magadnak. Egy ellenség pedig sohasem jó, különösen most nem, hogy meggyengülni érzed pozíciódat. Inkább ne mondj semmit, és kerüld a nyilvánosságot a mai napon.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Párkapcsolatodban kellemes időszakot remélhetsz. Eddig talán idegesített valami, ami most már a számodra is lelkesítőnek tűnhet. Végül is rá kell ébredned, hogy az alkalmazkodásban is lehet örömöt lelni. Ezt meg kellett tanulnod.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma muszáj lesz kicsit visszavenned a tempóból. Talán észre is veszed magadon, hogy a megszokottnál lassabban tudod végezni a dolgaidat, folytonosan elkalandozol, ábrándozol. Az eszed máshol jár. Ahol a szíved van.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Jobban tennéd, ha végre kimutatnád az érzéseidet annak, akit legjobban szeretsz. Ha akkor teszed, amikor az kétségbeesésében már másfelé nézegetne, az már késő. Ilyen az emberi természet: mindig csak a veszteséget érzi meg.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Lágyíts a szívedet borító jeges páncélon. Amennyire megvédi ez téged, éppen annyira el is választ a többi embertől. A szokásos lazaságod, emberbaráti derűd is néha csak álca. Avass a bizalmadba másokat!


Halak: II. 19. - III. 20.

Szeszélyes lehet a mai napod: akár te, akár a közeledben tartózkodó valamely személy lehet különc vagy hisztis. A hangulatváltozásokat nehéz lehet követned. Nem baj, ha akár sírva is fakadsz. A könnyeid estére felszáradnak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: